[tp_search_shortcodes slug="13fe4386"]

Shopping i Lübeck

Åbningstider i butikker

DagBoutiqueShopping center
Mandag10 - 1809 - 19 (21)
Tirsdag10 - 1809 - 19 (21)
Onsdag10 - 1809 - 19 (21)
Torsdag10 - 1809 - 19 (21)
Fredag10 - 1809 - 19 (21)
Lørdag10 - 1409 - 19 (21)
SøndagLukketLukket

Bemærk at der kan være andre åbningstider regionalt. Ovenstående er generelle åbningstider.

Officielle helligdage hvor butikker er lukket kan du se her:

Nationale helligdage

Hvornår er der helligdage i Tyskland ? Se liste med nationale og regionale helligdage i Tyskland Nytårsdag (1 januar) Neujahrstag Helligtrekonger (6 januar) Heilige Drei Könige Kun i Baden-Württemberg, Bayern,...

Shopping inspiration

Her kan du læse mere om de mest populære shoppinggader og områder i byen

Lübeck er en udpræget shoppingby med mange muligheder for at få kreditkortet til at gløde. En del varer er billigere end hjemme. De fleste kæder og mærkevareforretninger findes langs Strøget på Breite Strasse, eller på den centrale Königsstrasse. Specialforretningerne ligger spredt over hele byen, men er koncentreret omkring nabogaderne Hüxstrasse og Fleischhauerstrasse og Wahmstrasse. Regner det, så gå i Königspassage, i Karstadt, eller langt uden for bymidten hvor shoppingcentret Citti-Park frister med over 50 forretninger.

Tøj

De kendte mærker H&M ligger i Königspassage og C&A på Mühlenstr, mens Karstadt har det brede udvalg i hovedforretningen på Breite Str. mens sportsafdelingen ligger i Holstenstr. tæt på Holstentor.

De unge trendy mærker som French Connection, Kookai findes hos Armoni i Hüxstr. 11. Nyt og genbrugt modetøj fås hos Seconda Moda i Hüxstr. 49. Den unge smag tirres i den flot indrettede Elfenreich i Hüxstr. 79. Kvalitetsmærkerne Closed, Celine, D&G og Armani til herrerne findes hos Geoffrey i Königsstr. 101. Alt fra den unge modeforretning Cyroline und Episode, i Fleischhauerstr. 42 & 49, se www.cyroline.de, kan også købes på nettet. Strikker man gerne selv, så gå i garnforretningen Wollkorb i Hüxstr. 123

Sko

Goertz med et bredt kvalitetsudvalg findes på hele tre adresser, blandt andet i Königspassage.

Held Schuhe i Hüxstr. 86 har det exklusive italienske og spanske udvalg. Det samme hos Schuh Hoffmann i Hüxstr. 39. Skal det være kvalitet til lavpris, så gå i Deichmann.

Glas og gaver

Byens mange kunstnere sælger selv fra en del mindre gallerier.   Galleria i Hüxstr. 37, findes et blandet udvalg af tøj, glassmykker og boligindretning. Portugisisk kunsthåndværk findes i Bom Dia i Hüxstr. 117. Contigo fair trade shop i Königsstr. 106-108 har både teer, kaffe og gaveideer fra producenter der garanteret belønnes for deres produkter. Sjove tasker har Ma-tascha i Hüxstr. 33. Køkkenudstyr i den dyrere ende fås hos Küchentrend i Hüxstr. 52, Karstadt på Breite str. ligger i midten, mens Butlers i Königsstr. 59-63 også har de billigere glas og gaver.

Ure & smykker

Lübeck har traditionelt mange smykkemagere, der arbejder ud fra den nordiske tradition med Georg Jensen som forbillede. Goldschiede Reddig i Hüxstr. 30 reparerer smykker og laver selv smukke ædelstenssmykker. Guld, sølv og platin-smykker laves hos Goldstube in der Marlesgrube 57-59. Ellers ligger der smykkeforretninger på ti andre adresser. Skagen-ure fås til gode priser hos Rasmus.dk i Königspassage. Andre internationale mærkeure findes hos Juwelier Mahlberg i Holstenstr. 37-41.

Specialiteter

Karstadt har gode specialiteter i Feinkost-afdelingen. Das Freibackhaus i Glockengiesserstr. 42 har godt frisk brød og kager i økologisk kvalitet. Den enestående teforretning Urtica i Hüxstrasse 22-24 har op mod 200 forskellige urteteer, mange i økologisk kvalitet. Få blandet din egen urtete. Mere god te findes i Teapott i Fleischhauerstr. 76 eller i Königstr. 67. Her står over 250 forskellige tesorter og venter, især den fremragende sydafrikanske Rooibos-te. Hos Kafferösterei i Hüxstr. 35 er der siden 1923 langet en særlig god Arabica-kaffe over disken.

Vin & Spiritus

H.F. von Melle sælger vin fra nær og fjern og med mange smagsprøver. Direkte i vinbaren i Königspassage eller i hovedforretningen i Beckergrube 86. I Nordisches Weinhaus sælges både vin og ost – og det i et forrygende stort udvalg, der om sommeren kan nydes i gårdhaven i Fleischhauerstr. 30. Weinhandel Carl Tesdorph i Mengstr. 64 har i mere end 300 år leveret god vin til gode priser, mens Roepers Weinkeller i Hüxstr. 22-24 har specialiseret sig på Europa og spiritus fra hele verden.

I øvrigt

I Drachenladen, Hüxterdamm 12a, findes et kæmpe udvalg af alt hvad der kan flyve; drager, boomerangs, frisbees. Billigere B&O end i DK findes i Königspassage. Legetøj findes hos Kinderkram i Mühlenstr. 21 eller hos Siebenschön i Fleischhauerstr. 90 eller Hatte hos MY HATS i Hüxstr. 47.  Der er marked hver mandag og torsdag på Rathausmarkt, mens det på det nærliggende Koberg findes det på tirsdage og fredage.

Shopping

Læs med på vores sociale medier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here