[tp_search_shortcodes slug="13fe4386"]

Gå ud i Lübeck

Hvis du er i Lübeck skal du sikkert opleve noget af aften og natteliv

Se anbefalede restauranter i Lübeck:

Her kan du se en liste med anbefalede restauranter og pubber

Restauranter i Lübeck

Mieras Aubergine

En af de bedste adresser i Lübeck for italiensk mad. Køb antipasti fra delikatesse-forretning, spis en let frokost i bistro-restauranten eller gå ombord i aftenmenukortet i de stilfulde omgivelser på første sal.

Markgraf

Gourmet-restaurant med 3-4-5 retters menuer med ny tysk-mediterran mad med asiatiske indslag i det 650 år gamle sengotiske købmandshus. Fra haven udsigt til St. Jacobi. Menu-priser fra 28€.

Fischergrube 18

Wullenwever

Tysk-international mad i stilfulde omgivelser, rost til skyerne lokalt og med en stjerne fra Michelin.

Beckergrube 71

Zimmermanns Lübecker Hanse

I de historiske omgivelser findes et fremragende varieret tysk-fransk spisekort med lokale fiskeretter, vildt, fjerkræ lam og dagens friske varer fra Lübecks omegn. Gode vine.

Kolk 3-7

Schiffergesellschaft

En af de mest traditionsrige restauranter, med en enestående atmosfære under de hængende skibe. Køkkenet byder selvfølgelig på fisk og et bredt udvalg af primært tysk mad. Gå i værtshuset Gotteskeller under restauranten og drik en øl. Eller sid i Gårdhaven. Menuer fra 20€ og retter fra 9€.

Breite Str. 2

Kartoffelkeller

40 variationer over kendte rodfrugt med alskens fisk og steak findes i denne klassiske restaurant i             kælderen under Heiligen-Geist-Hospitalet. En af byens kendte restauranter med retter fra 8-10€

Heiligengeist-Hospitalet

Nui

Thai og japansk køkken med sushi på menukortet i afslappet indretning.

Beckergrube 72

Dülfer

Ved teatret findes denne internationalt orienterede bistro med et spisekort med solide klassikere, gode cocktails og opfindsom indretning.

Beckergrube 10-14

Remise

En cafe-bistro ved siden af mindre teater med morgenmad og en del italienske klassikere på menuen beliggende i hyggelig baggård. Retter fra 5,50€.

Wahmstrasse 43-45

La Scala

Dagligdags italiensk restaurant med gode pizzaer og et væld af gode pastaretter i jumbostørrelse. Her går ingen sultne hjem! God udsigt til kanalen. Udendørsservering.

Marlesgrube / An der Obertrave

Affenbrot

Byens vegetarhøjborg med morgenmad hele dagen i weekenden, fremragende salater, sandwiches, kæmpeudvalg af teer, juices og bio-alkohol.

Kanalstrasse / Fleischhauerstrasse

Culinarium

Lille centralt spisested med stor kærlighed til supper og vegetariske retter.

Julius-Leber-strasse 22

Værtshuse i Lübeck

Funambules

Legendarisk musikknejpe med mange unge fra konservatoriet i naboejendommen.

An Der Obertrave 18

Paulaners Am Koberg

Er man til engelske pubber med øl i pint-størrelse, steaks på menuen og fodbold på skærmen, Så er Paulaners den sikre havn at søge til.

Breite Strasse 1-5

Kandinsky

Stort udvalg af whiskys og med et ungt publikum i denne centrale bar i gå-ud-området.

Fleischhauerstrasse 89

Sherry & Port

En af de bedste værtshuse i byen! Hyggelig spansk-portugisisk bar med et fremragende vinkort, sherrys, tapas og godt øl. Egen kamin og gamle tyrefægter-plakater giver den helt rigtige stemning.

Fleischhauerstrasse 90

Cafeer i Lübeck

Cafe Calma

Her serveres morgenmad, lette frokostretter og gode pastaretter i mediterran-afslappende omgivelser midt i shopping-oasen Hüxstr. Et hit hos de lokale.

Hüxstrasse 67

Central Cafe & Bar

Typisk italiensk bar med kaffer der er på toppen og gode kager til.

Hüxstrasse 13

Cafe Lounge

Her kan man nyde god kaffe med udsigt til et 1800 liters akvarium. Et kamera og en projektor sender levende billeder af undervandslivet op på væggen. Helt hyggeligt er det også i den stille baggård.

Wahmstrasse 40

Cafe Niederegger

Det er svært at komme uden om byens absolut førende marcipankonditor, der har udviklet sig til

Fra cafe til Marcipan-Museum (2.sal – fri entré) og en overordentlig velassorteret forretning med over 300 egne Marcipan-varianter. Oplagte souvenir-ideer. Husets kaffe-specialitet er marcipan-cappucinoen og marcipan-nøddetærten og kan ved godt vejr også indtages på markedspladsen ved Rådhuset.

Breite Strasse 89

Læs med på vores sociale medier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here