Bus

Særlige endagsture med bus til Julemarked i Lübeck tilbydes f.eks af OK Rejser der arrangerer busture til Lübeck fra både Jylland og Sjælland.

Priser fra 189 – 299 kr pr person afhængig af valgt rejsedag

Se køreplan m.m om rejser til Lübeck fra Jylland

Se køreplan m.m om rejser til Lübeck fra Sjælland

Bil

Motorvej A1 starter i færgehavnen Puttgarden. Lübeck kan nås på under en time. Kør med A1 fra Hamborg eller med A7 fra Flensborg mod Hamborg med afkørsel mod Lübeck.

Færger:

Der er ingen direkte forbindelse fra Danmark til Lübeck, men færgeruten Rødby-Puttgarden er tæt på med knap en times kørsel fra Puttgarden

Fra forstaden Travemünde er der forbindelse til Trelleborg/Malmø med www.ttline.com

Til Helsinki, til Tallinn eller Skt. Petersborg med www.finnlines.de

Tog

DSB sælger billige Orange billetter fra hele DK (fra, børn ned til 46,- sammen med voksne)

Se www.dsb.dk. Deutsche Bahn (www.db.de) har meget billige gruppebilletter fx fra Flensburg til Lübeck. Eller tag toget fra Puttgarden til Lübeck.

Kør enten med et Schönes Wochenend Ticket (32€) eller et Schleswig Holstein-ticket (27€) hvor fem personer kan køre med regionaltoget frem og tilbage på en dag.

Fly

Kombiner Lübeck med rejser videre ud i Europa. Fra Lübecks lufthavn flyver Ryanair dagligt til fx London, Glasgow, Stockholm, Milano og Pisa. www.ryanair.com Hamborgs internationale lufthavn har mange daglige forbindelser til de fleste europæiske storbyer.

Lokal transport.

Det nemmeste er at købe HappyCard på turistinformationen. www.luebeck-tourismus.de mellem Holstentor og Puppenbrücke. Med kortet kan man køre til badebyen Travemünde eller til Lufthavnen. Turistinformationen eller hovedbanegården har alle nødvendige informationer om bus/tog.

BESVAR

Skriv dine kommentarer!
Skriv dit navn her