[tp_search_shortcodes slug="13fe4386"]

Lübeck for børn og børnefamilier.

Hvis du har børnene med til Lübeck er der en række spændende aktiviteter der kan holde hele familien beskæftiget, se ideer og forslag herunder.

Børneguide

Svøm og sop tæt ved bymidten i Kränenteich, An der Mauer 53, dagligt 10-19 (april til sept.). Eller tag til Travemünde; her er der en bred sandstrand. Spring i bølgerne, eller se de opfindsomme og store figurer på den årlige sandskulpturfestival www.sandworld.de, eller det flotte firemastede sejlskib ”Passat” på havnen i Travemünde.

Hvordan legede børn i gamle dage? Se det antikke legetøj På Skt. Annen Museum eller dukkerne fra hele verden på Dukkemuseet. (se under museer). Hils på den lille djævel foran Marien-Kirche og få mor eller far til at læse på tavlen hvad der står (på tysk eller engelsk) Oppe fra tårnet i Petrikirken kan man se langt ud i horisonten! Hvordan ser et rigtigt gammeldags hospital ud? Ta’ på Helligånds-hospitalet og set de flotteste vægmalerier.

Man kan sejle rundt om byen på en havnerundfart. Så vil man også se et rigtigt gammelt skib, en kogge, der ligger ved Burgtorbrücke. I Marcipan-salonen på Breite str. 89 kan man lave figurer af marcipan eller man kan overtale forældrene til at tage lidt uden for Lübeck til den store, populære forlystelsespark Hansa-Park www.hansapark.de til akvariet Sea Life Centre www.sealife.de eller på bondegården ”karls gård” www.bauernmarkt.de. Eller spørg i turistinformationen, hvis der er andet I har lyst til. Go’ fornøjelse.

Læs med på vores sociale medier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here