[tp_search_shortcodes slug="13fe4386"]

Lej bil i Tyskland

Der er mange grunde til at leje en bil i Tyskland. Nogle har en ældre bil, som måske ikke kan klare hele turen ud i Europa, andre er interesserede i at leje en god minibus med plads til alle og andre igen vil leje en smart autocamper til fordelagtig pris

I Flensborg, Rostock og Puttgarden finder du næsten alle biludlejningsfirmaer repræsenteret, og de står klar til at give dig rigtig meget bil til forholdsvis små penge.

Så meget kan du spare

Biler i Tyskland er billigere på grund af lavere afgifter, derfor er der også betydeligt billigere billeje. Vi har lavet en søgning på en Audi A4 og en VW-minibus og herunder kan du se den store forskel der er på billeje i Danmark og Tyskland. Søgningen er lavet ud fra afhentning af bilen en fredag fra kl. 16 og returnering igen søndag efter kl. 18.

  • Tyskland: Audi A4 med fri kilometer = 2850 kr.
  • Danmark: Audi A4 med 900 kilometer = 5186 kr. (+2 kr. per ekstra kilometer.)
  • Tyskland: Ford Transit minibus med fri kilometer = 2800 kr.
  • Danmark: Ford Transit minibus med 900 kilometer = 8100 kr. (+ 2,00 kr. per ekstra kilometer.)

Vær opmærksom ved bestilling

Check din forsikring inden du bestiller, hvis du er forsikret i lejebil, er der ingen grund til at betale dobbelt.

Check biludlejningsfirmaets forsikring grundigt igennem inden afrejse så der ikke dukker ubehagelige overraskelser op undervejs. Husk også at checke selvrisikoen. De fleste biludlejningsfirmaer har websites på dansk så bookingen er let og overskuelig.

Husk at checke hvad der er med af ekstra udstyr som for eksempel GPS, barnestol og hvis du skal af sted på vinterferie, snekæder. I Østrig, Schweiz, Frankrig og Italien er det flere steder lovpligtigt at have snekæder med i bilen, og der er høje bødestraffe, hvis du ikke har dem med.

Book i god tid og spar penge

Nøjagtigt som med flybilletter svinger priserne på billeje også meget. Grundregelen er, at jo tættere du er på afrejse, jo dyrere bliver billejen. Når du har besluttet dig for hvornår du vil af sted, så book bilen så tidligt som muligt.

Check bilen ved afhentning

Husk at kontrollere bilen grundigt for ridser og skrammer, når du henter den. Som regel får du en tjekliste, hvor der er markeret eventuelle ridser og skrammer, så du ikke kommer til at hæfte for det. Hvis du finder fejl på bilen skal du sørge for at dette bliver det skrevet på kontrakten.

Bilens tank vil som regel være fuld, når du afhenter bilen, og den skal også afleveres fuld igen.

Parkering af egen bil i Tyskland

De fleste velrenommerede biludlejningsselskaber har mulighed for at du kan parkere din egen bil på overvåget eller aflåst parkering.

De vigtigste råd ved billeje

  • Husk at læse forsikringspapirerne godt igennem.
  • Check at der er fri kilometer med i prisen !
  • Tjek for skrammer og ridser, så du ikke skal betale for noget, der var der i forvejen.

Læs med på vores sociale medier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here